Het oudercomité: wie, wat en hoe?

Wat is een oudercomité?

Een oudercomité is een groep ouders (van leerlingen kleuter en lager onderwijs) die extra betrokkenheid tonen ten aanzien van het schoolgebeuren. We vergaderen een 5-tal keer per schooljaar. De leden van het oudercomité stellen de agenda samen, krijgen inzicht in de schoolplannen en kunnen ook advies geven in overleg met de directeur.  Het oudercomité organiseert een aantal activiteiten, met als doel ouders en leerlingen op school samen te brengen, de ontspanningsinfrastructuur voor de leerlingen te verbeteren en mooie herinneringen aan de lagere school op te bouwen.  Voorbeelden van activiteiten zijn: pannenkoekenverkoop, gratis drink op de rapportenavond, spaghetti-avond, BBQ op het einde van het schooljaar, smoelenboek bij afscheid 6des…

Leden van het oudercomité:


Uiteraard is elke ouder welkom om het oudercomité te vervoegen of vrijblijvend eens een vergadering bij te wonen. 


U kunt hen bereiken via het mailadres: oudercomite@degraankorrelwervik.be.

Steun je mee?

SPONSOR-ALERT

Hoe kan ik de school steunen via mijn (gebruikelijke) online aankopen?

Doordat de pannenkoekenverkoop van het Oudercomité wegens de huidige maatregelen werd uitgesteld naar begin volgend jaar, gingen we samen op zoek naar een alternatieve en veilige manier om de school toch te kunnen steunen tijdens deze bizarre tijden! Koop je soms iets online? Wist je dat je met die online aankoop, ook de school kan steunen?

Help je mee?

Hoe werkt Trooper ?

Er zijn ondertussen meer dan 600 webshops die samenwerken met Trooper. Surf naar www.trooper.be/degraankorrelwervik en ontdek het aanbod:


Als je soms iets online koopt, durven we vragen om vanaf nu te shoppen via: www.trooper.be/degraankorrelwervik

Je bent niet alleen aan het shoppen, je bent ons ook aan het steunen.

Alvast bedankt!

Men zegge het voort!